DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Muratović: SDP na stubu srama još od kad se zbog vlastoljublja uhvatio sa četnicima

El. pošta Štampa PDF
Boris MuratovicRanko Krivokapić i SDP su se popeli na stub srama, još prije nekoliko godina i to  onda kada su,  zbog vlastoljublja,  pogazili sve svoje principe, ideološke i moralne,  napravivši savez sa četničkim vojvodama, ili kako je predsjednik ove partije volio da kaže -  uglednim parlamentarcima. Sada,  surovo kažnjeni od birača rado bi iz tog kola izašli.  Ali, kasno je!  Nema populizma, parola, pres konferencije ili saopštenja koje ovaj sunovrat mogu zaustaviti.

Reagovanje: Lokalna i državna vlast brinu o interesima građanima

El. pošta Štampa PDF
NOVI LOGODok gospoda iz URA-e pišu neargumentovana saopštenja u kojima iznose netačne tvrdnje, vladajuća koalicija postupa odgovorno i u skladu sa dobijenim mandatom povjerenja i odgovornosti.
Ovim putem želimo da obavijestimo neobaviještenu gospodu iz URA-e. Upravo na jučerašnjoj sjednici gradskog parlameta usvojena je Odluka o izmjenama Odluke o postavljanju, građenju i uklanjanju lokalnih objekata od opšteg interesa na teritoriji Glavnog grada – Podgorice.

OO DPS Bar: Održana press konferencija povodom završetka radova

El. pošta Štampa PDF
Novi logo opstinski odbor barKonferencija je organizovana povodom završetka radova na glavnoj saobraćajnici koja spaja Željezničku i Autobusku stanicu.
U trupu saobraćajnice ranije postavljene  kanalizacione cijevi, a u narednom periodu se može očekivati i sanacija trotoara.
Na press konferenciji je govorila Predsjednica OO DPS Bar Branka Nikezić, potredsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević (DPS) i sekretar sekretarijata za komunalno- stambene poslove Dejan Škerović (DPS).

Saopštenje OO DPS Bar: Nova lica u Opštinskom odboru Savjeta mladih DPS Bar

El. pošta Štampa PDF
Nova lica u SM DPS BarNa sjednici Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS Bar, održanoj sinoć, 15. marta, u rad ovog organa Partije je uključno 30 novih, mladih ljudi koji su iskazali spremnost da svojim zalaganjem, energijiom i entuzijaznom doprinesu boljem i kvalitetnijem radu Savjeta mladih.
Predsjednik Savjeta mladih Božidar Janković kazao je da je siguran da će nakon lokalnih izbora koji će biti održani u maju, određeni broj iz redova članova Savjeta mladih DPS Bara, biti donosioci ozbiljnih političkih odluka.

Predsjednik DPS Milo Đukanović na sastanku sa predstavnicama Ženske političke mreže: Učešće žena u politici u cilju podizanja nivoa kvaliteta politike i važan faktor razvoja društva

El. pošta Štampa PDF

miloPredsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović primio je predstavnice Ženske političke mreže u Crnoj Gori predvođene stalnom koordinatorkom UN sistema Fionom Mekkluni i šeficom političke sekcije u delegaciji EU Plamenom Halačevom.
Predstavnice UN-a i EU ocijenile su da je u Crnoj Gori postignut napredak u pogledu značajnijeg učešća žena u političkom životu , njihovoj edukaciji i umrežavanju.

Saopštenje OO DPS Herceg Novi: Još jedan odličan rezultat kadrova DPS-a

El. pošta Štampa PDF

Novi logo OO DPS HNU vremenu kada u Herceg Novom nemamo mnogo razloga za zadovoljstvo, kada se na svakom koraku saplićemo o nefunkcionalnost koalicione vlasti i njihovu, među gradjanima već prepoznatu neznavenost, želimo da izrazimo zadovoljstvo odobrenim međunarodnim projektom na čijoj su aplikaciji radili naši kadrovi, koji su dolaskom nove vlasti postal nepodobni.

Burić: Onakav kandidat je logičan izbor koalicije okupljene oko izdajničke politike DF- a

El. pošta Štampa PDF
Marko Buric DPSDemokrate i URU, "braću po mržnji" , vidljivo pogađa nesporna  činjenica:  da su upravo oni vezivno tkivo svega što je antidržavno i antizapadno. Zato je očekivano da podržite čovjeka koji se kandiduje da bude predsjednik države, članice NATO-a, a sam je protiv tog članstva?! To ne čudi ako se prisjetimo da Abazovićeva  družina nije ni bila u Parlamentu kad se glasalo za članstvo i da, gdje god je trebalo napraviti koaliciju sa izdajnicima Crne Gore, URA je bila vazda prvi dobrovoljac.

Nikolić: Bečić i Abazović konačno pokazali pravo lice

El. pošta Štampa PDF

NikolicČinjenica da Andrija Mandić predstavlja i preporučuje predsjedničkog kandidata dijela opozicije funkcionerima svoje stranke tako što ističe da je on anti NATO orijentisan i da ne govori crnogorskim već srpskim jezikom, potvrda je ispravnosti naših stavova da antizapadne i anticrnogorske vrijednosti jesu zajednički imenitelj crnogorskoj opoziciji.

Saopštenje OO DPS Bar: Izvođenje završnih radova u Beogradskoj ulici

El. pošta Štampa PDF

Novi logo opstinski odbor barRadovi u Beogradskoj ulici, od kužnog toka kod marketa „Laković“ do Autobuske stanice u završnoj su fazi, čime lokalna uprava ispunjava još jedno od predizbornih obećanja koja smo dali u kampanji Demokratske partije socijalista. Nakon postavljanja vodovodnih cijevi i kanalizacionog kolektora, građani Bara danas mogu očekivati postavljanje završnog sloja asfaltne podloge u punom profilu širine 7m i dužine 1000m.

Saopštenje DPS: Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje zloupotrebu potpisa građana

El. pošta Štampa PDF
NOVI LOGODemokratska partija socijalista najoštrije osuđuje ponašanje pojedinih kandidata za predsjednika Crne Gore koji su u odsustvu mogućnosti da prikupe dovoljan broj potpisa za kandidaturu pristupili falsifikovanju podataka. Ovakav potez dovoljno govori o njihovom moralnom i ljudskom kredibilitetu i integritetu ali i političkom rejtingu.

Saopštenje OO DPS Pljevlja: Građani će presuditi da li cijene više naš rad ili mahalske priče Demagoga

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor pljevljaU nedostatku ideja, a očiglednom višku vremena i teškoj besposlici, Demagozi štancuju besmislena saopštenja. Ako sami nijesu znali, trebalo je da ih upozori neko od koalicionih partnera da je spin o "kolonama u DPS" davno propao i da su čak i oni koji su takvim pričama pokušavali da produkuju neku aferu, od njega odustali.

Saopštenje OO DPS Pljevlja: Uzaludna rabota pljevaljske opozicije

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor pljevljaDanašnja pljevaljska opozicija, a nekadašanja višedecenijska lokalna vlast, utrkuje se ovih dana ko će od njih postati bolji kritizer stanja u Pljevljima. Uzaludna rabota, kao i svaka njihova. 
Naravno, u svojim politikantskim i kritizerskim nastupima “zaboravljaju” da su upravo oni, tokom svoje vladavine Pljevljima, doveli naš grad na najniže grane u njegovoj slavnoj istoriji, da nijesu uradili apsolutno ništa za razvoj Pljevalja i bolji život Pljevljaka, da su jedno prenatrpali opštinsku administraciju svojim rođacima, kumovima i prijateljima...

Saopštenje DPS: Da li je manir prijetnji postao praksa opozicije?

El. pošta Štampa PDF
NOVI LOGOZahtijevamo od stranaka koje čine koaliciju „Zdravo Berane“, kao i od Demokratske Crne Gore koja namjerava sa ovim političkim subjektom da participira u beranskoj vlasti, da se izjasne po pitanju prijetnji i psovki koje je Dragoslav Šćekić uputio svom sugrađaninu Dinu Huremoviću. 
Da li svojim ćutanjem i izostankom reakcija šalju signal javnosti da je sve dozvoljeno, i da su saglasni sa takvim tretmanom građana od strane lokalnih moćnika?

Saopštenje OO DPS Berane: Osuđujemo prijetnje koje je Šćekić uputio Huremoviću

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor beraneDemokratska partija socijalista najoštrije osuđuje prijetnje i primitivne uvrede koje je Dragoslav Šćekić uputio svom i našem sugrađaninu Dinu Huremoviću. 
Primitivizam koji je Šćekić pokazao, sramota je za naš grad na čijem  je čelu bio četiri godine. Pored toga, smatramo da je kukavički čin da neko sa pozicije moći prijeti i saopštva gadosti kakve je Šćekić saopštio. Smatramo da osoba koja se na ovaj način ophodi prema svojim sugrađanima ne zaslužuje da bude na političkoj sceni Crne Gore, a kamoli predsjednik Opštine Berane. 

Anđušić: Kontinuirano ste podrivali finansijski sistem države

El. pošta Štampa PDF
andjusic1Socijaldemokratsku partiju koja je godinama, sa pozicija vlasti,  kontinuirano podrivala finansijski sistem države, rastjerujući investitore, neodgovorno usvajajući neustavne i finansijski nesprovodive zakone, trošeći budžetska sredstva na svitu savjetnika, reprezentacije i  putovanja, na sve moguće načine pokušavajući da nanese što veću štetu državi, očekivano pokazuje razumijevanje za špekulacije kojima pojedinci nanose štetu državnom budžetu.
Takav odnos ove partije prema državi i njenim finansijama razumljiv je, kada se uzme u obzir beskrupuloznost kojom poslanici ove partije godinu i po dana iz džepova građana izvlače novac za nula radnih sati u Parlamentu.

Strana 1 od 186