DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Saopštenje DPS: Zašto je javnost dezinformisana na posljednjoj sjednici Savjeta RTCG?

El. pošta Štampa PDF
logo newPredstavnici rukovodstva Javnog servisa na posljednjoj sjednici Savjeta RTCG prezentovali su podatke o gledanosti televizija za koje su naveli da su dio IPSOS -ovog i Telekomovog istraživanja. Danas je agencija IPSOS demantovala takve navode i saopštila da ovi podaci nijesu njihovi.
Na istoj sjednici Savjeta saopšten je podatak da su vladajuće partije na Javnom  servisu predstavljene sa 68 posto, te samim tim privilegovane u odnosu na političku konkurenciju.

Govor predsjednika DPS-a Mila Đukanovića na osmoj izbornoj konferenciji u Herceg Novom

El. pošta Štampa PDF

Saopštenje DPS: Neprofesionalan čin rukovodstva Javnog servisa

El. pošta Štampa PDF
logo newPrezentovanje istraživanja o zastupljenosti partija koje navodno pokazuje privilegovan položaj DPS na Javnom servisu predstavlja neprofesionalan, tendenciozan i neodgovoran čin rukovodstva i Savjeta RTCG-a. 
Ne samo što javnosti nije saopšten autor ovog istraživanja već je metodologija, odnosno način na koji su podaci skupljeni i obrađeni, nepoznata.

NAJAVA: Opštinska izborna konferencija DPS Herceg Novog sjutra u Igalu

El. pošta Štampa PDF
Novi logo OO DPS HNOpštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Herceg Novog biće održana sjutra, 16. decembra 2017. godine u Institutu „dr Simo Milošević“ Igalo, sa početkom u 12 časova.
Na izbornoj konferenciji će govoriti predsjednik Demokratske partije socijallista Crne Gore Milo Đukanović, član Predsjedništva DPS Petar Ivanović, predstavnici koalicionih partnera i drugi.

Odgovor Opštinskog odbora DPS Kotor SDP-u Kotor: Barski ogranak Stranke Decenijskih Parazita uzima harač Kotoru

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor kotorUmjesto što u svojim saopštenjima podilazite sadašnjim koalicionim partnerima, tražimo od vas jasne odgovore - zašto vlast koju imate u Kotoru koristite za protivpravno zapošljavanje prijatelja, rodbine, funkcionera koje ste doveli iz raznih djelova Crne Gore? Samo jedan primjer: nakon pritisaka i ucjena koje je sprovodila jurišnica barskog ogranka Stranke Decenijskih Parazita (SDP)  Nađa Al Saraji, Sekretarijat za imovinsko pravne poslove je desetkovan, sa namjerom protivpravnog prisvajanja 30.000 eura novca građana Kotora, uz amin apatrida na funkciji predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

Saopštenje OO DPS-a Kolašin: Još jedna prevara u nizu Demokratskog fronta

El. pošta Štampa PDF
Novi logo OO DPS KolasinSa prvim većim novogodišnjim snijegom, posle tri i po godine na vlasti, a u susret  novim izborima, šef odborničkog  kluba DF-a i “doživotni” savjetnik svih predsjednika, Dragan Bulatović, se naprasno sjetio naselja na Lugu i problema stanovnika ovog dijela grada, u pokušaju da na još jednoj prevari zadobije  povjerenje građana.
Tri i po godine lokalna vlast nije pokazala ama baš nikakvo interesovanje za probleme stanovnika ovog dijela grada,a onda se naprasno u “predizbornom decembru" prisjetili da i na Lugu žive Kolašinci i da preko pedeset dječijih torbi svakog dana kreće ka školskim klupama.

Saopštenje Opštinskog odbora DPS Kotor: Država svima a pare odabranima

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor kotorOd impresioniranja bliske drugarice i partijski visokorangirane osobe izmišljenim radnim mjestom i platom većom i od one koju predsjednik Opštine prima, preko uhlebljenja braće, sestara i partijskih istomišljenika u javna preduzeća, reanimacije penzionera na direktorskim mjestima, otišlo se korak dalje – na svjesno kršenje propisa prilikom angažovanja svojih poslušnika. 

Saopštenje DPS: Opozicija dokazuje svoju inferiornost

El. pošta Štampa PDF

logo newCrnogorska opozicija, u svojoj nemoći da se suoči sa serijom izbornih poraza, inferiorno vrijeba trenutak kad će se predsjednik DPS Milo Đukanović oglasiti u medijima, kako bi se i oni političiki okoristili makar i za pet sekundi slave. Rezultat – gubitničko, bez ideje, cilja i rezultata, sujetno i samoljubivo pojavljivanje po svaku cijenu.
Izgleda da je Ranka Krivokapića i SDP zahvatio talas kolektivne mitomanije, da ne koristimo onaj eksplicitniji izraz za ovakvu pojavu.

Saopštenje OO DPS Herceg Novi: Raste panika i nervoza kod Demagoga

El. pošta Štampa PDF
Novi logo OO DPS HNPonoviti stotinu puta jedno te isto, olakšati svoja frustrirana bića iznošenjem neistina i obmana, izbjeći konkretne odgovore i prikrivati nerad mogu samo Demogozi Herceg Novog na čelu sa bivšim potpredsjednikom Opštine ispred "Pokreta za promjene" i sadašnjim predsjednikom Opštine ispred "Demagoga".
Nakon što su prihvatili očigledno i priznali da je 5.134 značajno veće od 3.967, i pokušali da svoj izborni neuspjeh u Herceg Novom prikažu kao svoju pobjedu pripisujući sebi glasove koalicionih parntera, Demagozi su igrajući se demagogije zaboravili na još jedan podatak.

Reagovanje Aet Salh, odbornice DPS-a u Skupštini Glavnog grada: Bošnjak zakasnila sa brigom o socijalno ugroženoj djeci

El. pošta Štampa PDF
Aet SalhPolitički oportunista Branka Bošnjak i ovaj put je zakasnila sa inicijativom da se okriju troškovi užine u školama za djecu čije porodice su korisnici socijalne pomoći. Ovu inicijativu je, naime, prvo pokrenulo Udruženje Roditelji  -  da za djecu osnovnoškolskog uzrasta iz oko 1500 porodica - korisnica materijalnog obezbjeđenja porodice na teritoriji Glavnog grada, bude obezbijeđen besplatni obrok.

Saopštenje DPS: Šta vas to čini poslanicima, sem otetih para od građana?

El. pošta Štampa PDF

logo newPametan čovjek se uči na tuđim greškama a Demagozi ni na svojim. Nije vam bilo dovoljno što je vaša primitivno-vulgarna retorika prezrena i od građana ocijenjena kao nedostojna crnogorske političke scene? Nije vam bilo dosta što ste predmet podsmjeha, ne samo našeg, već i svojih opozicionih kolega? Što ste mjesecima najavljivali da ćete nekog "nokautirati", "zbrisati", iz fotelja "izvrtati" , da ćete briljirati na nedavno održanim izborima, da vam ravnog nema.

Saopštenje OO DPS Kotor: Kome vjeruju Kotorani

El. pošta Štampa PDF
opstinski odbor kotorSuviše često takozvane Demokrate ponavljaju  frazu „povjerenje građana“, posebno imajući u vidu da ta floskula dolazi od nekoga ko je toliko puta iskrenuo istinu, da više ni sam ne zna što se zapravo dogodilo.
Da ih podsjetimo – na lokalnim izborima DPS je osvojila  4014 glasova, a Demokrate 1801. Da vam malo pomognemo, jer vidimo da vam matematika nije jača strana: vaš rezultat je gotovo 2.5 puta manji od rezultata DPS-a.

Saopštenje OO DPS Pljevlja: Jednom ste nas zasmijavali svojim procjenama, nemojte više

El. pošta Štampa PDF

opstinski odbor pljevljaIzgleda da Demagozi ne uče na svojim greškama, što bi bilo vrlo ljekovito za njih. Ponovo se razmeću ciframa i procentima, kao da im se to već nije obilo o rezultat u četiri opštine. Nastavak slijedi tek na proljeće i jedva čekamo da se preletačka družina Alekse Žunjića još jednom strmoglavi sa izbornim rezultatom.

Saopštenje DPS: Demagoško lamentiranje nad budžetom

El. pošta Štampa PDF
logo newSa kakve pozicije dvoje bivših SNP-ovaca, a današnjih Demagoga, kritikuju rad Vlade? Čime su se oni lično ili njihove stranke dokazale, sem što je jedan od njih dokazani predizborni provokator? Da li su nešto napravili,  stvorili, doprinijeli? Šta čini njihovu ličnu i političku legitimaciju, sem konstantne opstrukcije i  destrukcije? 
Koliko političke drskosti, bezobrazluka i  licemjerja je potrebno da patetično lamentirate nad nedostatnim  "školama, vrtićima, domovima zdravlja" , a vi i vaša družina preko tri miliona eura izvukoste građanima za ovih godinu dana nerada.

Saopštenje sa sastanka Đukanović - Uehara

El. pošta Štampa PDF
Milo Đ. i Uehara sastanakPredsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović primio je danas ambasadorku SAD u Crnoj Gori Margaret En Uehara, koja je čestitala Demokratskoj partiji socijalista na odličnim rezultatima ostvarenim na nedavnim izborima u četiri opštine.
Glavni cilj američke Vlade i ambasade u Crnoj Gori je da pomognemo na putu evrotlantske budućnosti Crne Gore, koji ste Vi započeli.

Strana 1 od 175