DPS

U Nikšiću izabrana nova predsjednica Savjeta mladih

Marija Perovic SM DPS NiksicZa novu predsjednicu Savjeta mladih DPS-a Nikšić izabrana je Marija Perović koju je članstvo jednoglasno izabralo. Marija Perović, rođena  je 1990. godine u Nikšiću, dr medicine i članica je OO Savjeta mladih. Na Sjednici Opštinskog odbora Savjeta mladih prisustvovali su predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić Ivan Mitrović, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore Milosav Anđelić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić, sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore Silvana Čupić, kao i dosadašnja predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić Radinka Perović. 
Prilikom izbora istakla je da je velika čast biti na čelu najbrojnije organizacije mladih u njenom gradu, dodajući da  su upravo mladi pokretačka snaga i enegrija Demokratske partije socijalista.
“Mladi moraju biti okosnica i budućeg političkog djelovanja naše partije u cilju očuvanja svega onoga što je postignuto u prethhodnom periodu”, izjavila je nova predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić.
Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, istakla da će njen budući rad obilježiti brojne aktivnosti organizacije mladih kroz različite forme djelovanja , ali da će se s posebnom obavezom odnijeti prema dodijeljenoj joj funkciji i dosadašnjim ostvarenjima partije.
 
Savjet mladih Demokratske partije socijalista 


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3