DPS

Saopštenje Savjeta mladih DPS Kolašin: SDP pokazuje elementarno nepoznavanje materije kojom se bave

Savjet mladih DPS KolašinGlasnogovornici SDP-a koji su ovih dana krenuli u agresivnu medijsku kampanju, ne bi li na taj način skrenuli pažnju Kolašinaca sa katastrofalnog stanja u koji su grad sa svojim satelitima iz vlasti doveli, međutim u tim svojim istupima samo pokazuju elementarno nepoznavanje materije kojom se bave.
Ovom prilikom želimo uvaženu članicu OO SDP-a Kolašin upoznati o sljedećem: integralni projekat ,,Bjelasice i Komova" sadrži više projekata koje realizuje Vlada CG na teritoriji više opština sjevernog regiona. U inicijalnoj fazi Vlada se opredijelila za tri skijališta i to u Kolašinu ,,Kolašin 1600", Mojkovcu ,,Žarski" i u Bijelom Polju ,,Cmiljača". Radovi na njima su počeli u ovoj godini,a tokom 2020. godine na teritoriji ove tri opštine biće stavljena u funkciju ova tri skijališta, tako da će djelatnost  D.O.O. ,,Skijališta CG" biti upravljanje,za sada, sa ova tri skijališta, a po zdravoj logici, koja vam očigledno nije jača strana, kako je Mojkovac geografski pozicioniran između Kolašina i Bijelog Polja sasvim je iz ekonomskih razloga očekivano da u njemu i bude sjedište pomenutog preduzeća.
No, s obzirom da osim SDP-a PR službe lokalne vlasti u njoj ništa drugo ne funkcioniše, i na predizborne laži o investitorima koje ćete dovesti i laži o novim radnim mjestima, sve veći broj mladih ljudi ste primorali da uhljebljenje nalaze u drugim sredinama, tako da se treba bojati da prije morskog dobra Kolašin ne dobije Glavni gerontološki centar Crne Gore.
A za podizanje plata bar  vi ne morate da brinete, na vrijeme ste se obezbijedili da ne idete predaleko.
 
Savjet mladih DPS Kolašin


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3