DPS

Mladi u Mojkovcu otpočeli aktivnosti u susret lokalnim izborima

Sjednica OO SM DPS Mojkovac 22 07 2017U Mojkovcu je održana sjednica Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS-a, na kojoj je razmatran dosadašnji rad mladih i usvojen je plan aktivnosti za naredni period. Najveća pažnja posvećena je predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani na jesen ove godine.

Pored velikog broja mladih sastanku su prisustvovali koordinator ispred Izvršnog odbora Radule Novović, predsjednik OO DPS Mojkovac Dragan Mrdak, član Glavnog odbora DPS Crne Gore Dejan Medojević, koordinatorka ispred Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore Jelica Radović i predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić.

"Siguran sam da će Demokratska partija socijalista na predstojećim lokalnim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu što garantuje veliki odziv mladih ljudi na sastanku i pobjednička energija koja je prisutna. Mladi u Mojkovcu su svjesni da je DPS jedina partija koja može osigurati sigurnost i prosperitet za razvoj lokalne samouprave", istakao je predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić.


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3