DPS

Savjet mladih DPS-a Glavnog grada uručio humanitarnu pomoć pjesniku Slobodanu Došljaku - Beću

SM DPS PG humanitarna akcija za Beca Dosljaka 02 03 2017 1Savjet mladih DPS Glavnog grada Podgorice danas je u Podgorici uručio humanitnu pomoć Slobodanu Došljaku – Beću, sugrađaninu i pjesniku za djecu i mlade, za čiji težak način života su čuli u nedavnim medijskim objavama. Organ Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Glavnog grada, "Inicijativa" je akcijom solidarnosti svih članova najmlađeg dijela naše partije prikupio novčanu pomoć u iznosu od 610 eura i hrane i životnih namirnica u iznosu od 200 eura i danas je uručio omiljenom sugrađaninu najmlađih.

SM DPS PG humanitarna akcija za Beca Dosljaka 02 03 2017 2„Ako je tačno da je dječiji život poput komada papira na koji svako stavlja bilješku, onda je zasigurno tačno da je naš Bećo zapisao najdivnije emocije među koricama svakog djeteta. Bećova posvećenost da, uvijek istim nadahnućem, puni radošću i divnim stihovima dječija srca preko 4 decenije, obavezuje nas da uzvratimo ljubav Beću kada je najpotrebnije“, kazali su u Savjetu mladih DPS Glavnog grada Podgorice.

Ovim naporom želimo, ne samo pomoći Beću, već apelovati na sve ljude dobre volje i dječijeg srca, da daju svoj doprinos i pomognu čovjeku koji je posvetio svoj život dječijem osmijehu, nikad ne izgubivši dijete u sebi“, dodaju u Savjetu mladih DPS Podgorice.


Savjet mladih DPS Glavnog grada Podgorice


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3