DPS

Savjet mladih u Pljevljima organizovao akciju pošumljavanja brda Stražice

SM DPS PV posumljavanje 05 2015Savjet mladih Demokratske partije socijalista Pljevlja je u nedjelju 17. maja organizovao akciju pošumljavanja brda Stražice četinarima - borom i jelom.

 

Predsjednik Savjeta mladih DPS Pljevlja Danijel Živković istakao je da je cilj ove akcije da podsjetimo sve građane našeg grada i države da svi zajedno treba da štitimo i unaprjeđujemo životnu sredinu makar i skromnim akcijama kao što je ova. Zasađeno je oko 300 sadnica na brdu Stražica, nedaleko od centra, koje predstavlja svojevrsnu oazu grada.

 

Svijesni da je mijenjanje stava veoma zahtjevno, mi mladi imamo namjeru da ostvarimo svoj cilj kako bi prenijeli poruke i podigli nivo svijesti o važnosti i značaju očuvanja naše životne sredine - naglasio je Živković.

 

Mladi su istakli da je ovo stanište i životna sredina jedina koju imamo, zato svi moramo pokazati veći nivo odgovornosti i ukazati na povezanost ljudske egzistencije i prirodnog okruženja.

 

U narednom periodu SM DPS Pljevlja će realizovati i druge aktivnosti koje su prije svega od značaja za lokalnu zajednicu.


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3