DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Ambasador Mađarske Kristian Poša u posjeti Demokratskoj partiji socijalista

Logo DPS StatutoryNa zahtjev Ambasade Mađarske u Crnoj Gori, politički direktor DPS-a Tarzan Milošević primio je danas izvanrednog i opunomoćenog ambasadora  Mađarske u Crnoj Gori NJ. E. Kristijana Pošu.

 

Tokom sastanka pohvaljena je kvalitetna saradnja i dobri odnosi između dvije zemlje, a posebno je istaknuta važnost intenziviranja i unapređenja saradnje na ekonomskom i političkom planu, u oblastima od zajedničkog interesa. U tom smislu, politički direktor istakao je da je Demokratska partija socijalista, kao najjača partija u Crnoj Gori kroz intenziviranje dijaloga uvijek spremna da da punu podršku realizaciji konkretnih projekata sa Mađarskom, kao zemljom koja je dala značajan doprinos afirmaciji Crne Gore na međunarodnom planu.

 

Šef diplomatske misije Poša istakao je da će Mađarska nastaviti da daje snažnu podršku Crnoj Gori na putu evropskih i evroatlantskih integracija, uz nadu da će Crna Gora biti sledeća članica NATO i EU.

 

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević poželio je uspijeh ambasadoru u obavljanju diplomatske misije i angažovanju s ciljem daljeg jačanja veza između dvije prijateljske države.