DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Pejović na Kongresu SDSM-a

Aleksandar Andrija Pejovic na kongresu SDSM maj 2017 02Predsjednik Komisije za međunarodnu saradanju, evropske i evroatlantske integracije Crne Gore Glavnog odbora DPS-a Aleksandar Andrija Pejović učestvovao je na Kongresu Socijademokratskog saveza Makedonije (SDSM) u Skoplju.

Pejović s poslanicima CDU-a: Vidljiv napredak Crne Gore

Pejovic sa poslanicima CDU 13 04 2017Predsjednik Komisije za međunarodne odnose, evropske i evroatlantske integracije GO DPS-a Aleksandar Andrija Pejović razgovarao je danas s poslanicima kluba Demohrišćanske partije u pokrajinskim parlamentima Hesena i Brandenburga, Manfredom Pencom i Gordonom Hofmanom.

Aleksandar Andrija Pejović na skupu lidera Partije evropskih socijalista

Sastanak lidera PES-a 02 2017 webPartija evropskih socijalista (PES) je u saradnji s Laburističkom partijom Velike Britanije organizovala 23 i 24. februara 2017. u Londonu skup lidera PES-a i konferenciju posvećenu procjeni uticaja koji će na Veliku Britaniju i Evropsku uniju imati izlazak ove države iz Unije, kao i drugim aktuelnim međunarodnim pitanjima i izazovima. Skup je okupio brojne zvaničnike evropskih zemalja, predstavnike partija, kao i civilnog sektora uključujući brojne institute uključene u istraživački rad na polju međunarodnih odnosa, a Crnu Goru je predstavljao predsjednik Komisije za međunarodne odnose, evropske i evroatlantske integracije GO DPS-a Aleksandar Andrija Pejović. 

Delegacija Savjeta mladih DPS boravila u posjeti Narodnoj Republici Kini

Delegacija Savjeta mladih u posjeti Kini 2017Delegacija Savjeta mladih DPS Crne Gore boravila je od 6. do 15. februara u studijskoj posjeti Narodnoj Republici Kini na poziv Ministarstva za međunarodnu komunikaciju Centralnog Komiteta kineske Komunističke partije. Tom prilikom delegacija Savjeta mladih posjetila je Peking, provinciju Šansi i grad Šangaj. Glavne teme tokom posjete bile su dalje unaprjeđenje međupartijske i međudržavne saradnje, razgovori o zajedničkim projektima i razmjena mišljenja o dosadašnjoj saradnji u okviru inicijativa „Jedan pojas jedan put“ i „Mehanizam 16+1“.

Strana 1 od 21