DPS

Branimir Gvozdenović: Osiguranje obnovljene državnosti

Branimir Gvozdenovic webKada u petak, 28. aprila, na prijestonom Cetinju izabrani predstavnici naroda uvjeren sam: ubjedljivom većinom, sa više od 56 odsto glasova u Skupštini potvrde Vašingtonski sporazum, biće to čin osiguranja crnogorske nezavisnosti, obnovljene voljom građana 21. maja 2006. godine.

 

Biće to i dokaz zrelosti, autonomnog rasuđivanja o sopstvenoj sudbini i budućnosti, ali i rezultat promišljenog upravljanja državom koje je omogućilo da Crna Gora izbjegne civilizacijsku propast tokom ratnih zbivanja devedesetih i teških godina nakon raspada bivše zajedničke države.

Predrag Sekulić za Pobjedu: Opozicija mora da opravda sponzorima svoje političke promašaje

Predrag-Sekulic-ProfileDemokratski front bezuspješno pokušava da uličnim performansima utiče na odluke državnih organa, ali ovoga puta sa motivom više "mora da opravda sponzorima sve svoje političke promašaje", kazao je za Pobjedu poslanik DPS-a Predrag Sekulić.

 

Demokratski front najavio je za petak protestni skup na Cetinju, uoči početka sjednice crnogorskog parlamenta na kojem će se glasati o ulasku Crne Gore u NATO.

 

Sekulić kaže da je "očigledna bezidejnost i politička jalovost velikog dijela crnogorske opozicije".

Andrija Nikolić za MINU: U parlamentu dovoljno poslanika za legitimne odluke

Andrija Nikolić webU parlamentu će u petak biti dovoljno legitimnih predstavnika naroda da usvoje protokol o pristupanju Crne Gore NATO-u, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista, Andrija Nikolić za agenciju MINA, poručujući da nadležni organi moraju biti spremni da sankcionišu eventualne pokušaje nasilja. 

 

Skupština će se na sjednici, koja će biti održana u petak na Cetinju, izjasniti o Predlogu zakona o potvrđivanju Sjevernoatlantskog ugovora, kojim se obezbjeđuju uslovi za stupanje Crne Gore u NATO.

Radule Novović za STAV Pobjede: Halabuka

Radule NovovicU posljednjih nekoliko godina, a naročito mjeseci, crnogorska opozicija, praveći veliku galamu, dižući buku-halabuku, kako bi narod rekao želi da stvori privid bezmalo vanrednog stanja u Crnoj Gori. Pod parolom "što gore, to bolje, odnosno "što gore za građane, to bolje za nas, pokušavaju na svaki način blokirati život građana, odnosno države Crne Gore.

Strana 1 od 38