DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

ŽAD Mojkovac organizovao tribinu na temu "Tumori materice"

ZAD DPS Mojkovac tribina jun 2017Opštinski odbor Ženske alijanse DPS Mojkovac organizovao je u četvrtak 08. juna tribinu na temu "Tumori materice". Ovu aktuelnu temu prezentovala je dr. Mirjana Zindović, specijalista kliničke biohemije. Ona je istakla da je prevencija i rano otkivanje bolesti najbolji put za unapređenje zdravlja žena. 

Predsjednica OO ŽAD-a Ljiljana Jokić istakla je da je ovo samo jedna u nizu aktivnosti, čime članice ŽAD-a Mojkovac žele da skrenu pažnju javnosti na neke aktuelne teme koje direktno utiču na kvalitet života.

ŽAD Herceg Novog organizovao veče poezije

Vece poezije ZAD HN april 2017Povodom proslave Svjetskog dana poezije, Ženska alijansa DPS-a Herceg Novi upriličila je druženje u galeriji „Nebesko ognjište” Koste Kilibarde Čudesnog u Zelenici. Gosti na poetskoj večeri bili su sugrađanin Miraš Martinović i Dubravka Jovanović iz Kotora, koji su predstavili dio svog stvaralaštva, uz muzičku pratnju Carla Đorđevića. 

ŽAD DPS Herceg Novi obilježio Svjetski dan zdravlja

ZAD HN Svjetski dan zdravlja 07 04 2017 01Ženska alijansa Demokratske partije socijalista Herceg Novi organizovala je u petak, 7. aprila akciju dobrovoljnog davanja krvi u bolnici Meljine povodom Svjetskog dana zdravlja.


Tom prilikom okupio se veliki broj žena i muškaraca koji su podržali akciju, na način što su se uključili i dobrovoljno donirali krv.

Održana izborna konferencija Ženske alijanse DPS-a Budva

Izborna konferencija ZAD Budva 03 2017Na izbornoj konferenciji Ženske alijanse DPS-a Budva, održanoj 30. marta u Budvi izabran je novi Izvršni i Opštinski odbor te organizacije. Za predsjednicu ŽAD-a Budva, jednoglasno je izabrana Branka Medin, dok su za potpredsjednice izabrane Suzana Pribilović, aktuelna ministarka javne uprave u Vladi Crne Gore i Katarina Kažanegra.

Ženska alijansa DPS Herceg Novi učestvovala na manifestaciji "Torta za osmjeh" za djecu Dječjeg doma u Bijeloj

ZAD DPS HN Torta za osmjehVeć petu godinu zaredom Ženska alijansa DPS Herceg Novi učestvuje u humanoj akciji "Torta za osmjeh" koju organizuje Dječji dom "Mladost" u Bijeloj.

Ženska alijansa je učešćem u ovoj akciji još jednom poklonila osmjeh štićenicima doma, što je i cilj ove manifestacije. 

Strana 1 od 16