DPS

Saopštenje Savjeta mladih DPS-a Nikšić: Partiji pristupilo pedeset osamnaestogodišnjaka

Savjet mladih DPS NikšićSinoć je u prostorijama OO DPS-a organizovan prijem za pedeset novih članova u Savjet mladih DPS-a Nikšić. Osamnaestogodišnjaci su prepoznali DPS kao politički subjekt sa najkvalitetnijim programom i sposobnošću da našoj zemlji i njenoj mladosti obezbijedi sigurnu budućnost, s ponosom su postali članovi DPS-a.
Marija Perović, predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić zadovoljna je činjenicom da nove generacije iz Nikšića prepoznaju politiku DPS-a, politiku koje je prije svega posvećena upravo mladima.

Zoran Lučić novi predsjednik Savjeta mladih DPS Herceg Novi

Savjet mladiH DPS CG HNNa izbornoj konferenciji Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi za novog predsjednika jednoglasno je izabran Zoran Lučić, magistar ekonomskih nauka. Lučić je u prethodnom mandatu obavljao funkciju potpredsjednika Savjeta mladih. Svojim angažmanom i zalaganjem zavrijedio je jednoglasnu podršku svojih kolega. Lučić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici gdje je i magistrirao u oblasti Ekonomije javnog sektora.

Saopštenje IO Savjeta mladih DPS Danilovgrad: Zajednička akcija Kneževića i Abazovića doživjela fijasko u Danilovgradu

22049939 1683504488349710 1850708488798872222 nNe znamo koji su razlozi podstakli stranke Dritana Abazovića i Milana Kneževića da svoju dugogodišnju vezu ozvaniče baš u Danilovgradu, ali zajedničkom akcijom podmlatka njihovih partija sa sve fenjerom kao ključnim rekvizitom, pokazali su ono o čemu mi mjesecima govorimo – da se takozvana građanska opozicija okuplja pod Mandićevim i Knježevićevim četničkim barjacima. U danilovgradskom slučaju – fenjerima. Drago nam je da je ovaj politički par prevazišao početnu sramežljivost i nelagodu – razumljivu zbog neprirodnosti ovog odnosa – ali su bar juče građanima jasno pokazali ko se u čije kolo uhvatio.

Intervju predsjednika Savjeta mladih DPS-a Nikole Pešića

Pesic NikolaaCdM: Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore biće od 15. do 18. februara2018. godine domaćin Kongresa IUSY-a (Internacionalne unije socijalističke omladine). Kako je došlo do toga da naša zemlja bude domaćin i da li je ovo najozbiljnija priča koja je ikad bila u Crnoj Gori? 
Pešić: Savjet mladih DPS, pored toga što je najvažniji faktor na polju političkog aktivizma mladih u Crnoj Gori, uživa veliko povjerenje srodnih organizacija u Regionu i Evropi, ali i u čitavom svijetu. To dokazuje i povjerenje koje je ukazano Savjetu mladih DPS i Crnoj Gori dodjelom organizacije Kongresa IUSY, najveće svjetske asocijacije mladih socijalističkih partija na svijetu, posebno ako se ima u vidu da je za ovaj događaj bio zainteresovan veliki broj zemalja.
Od uvođenja višepartizma, ovo će sigurno biti jedan od najvećih i najozbiljnijih političkih skupova koji će biti održani u Crnoj Gori.

Saopštenje SM DPS-a Pljevlja: Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi

SM DPS PljevljaSavjet Mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja je  04. decembra 2017. godine  održao  sastanak na kojem su članovi Savjeta mladih imali priliku da se upoznaju sa metodologijom izrade biznis plana, a sve sa ciljem jačanja svijesti o razvoju preduzetništva i pokretanja sopstvenog biznisa. Sastanku je prisustvovalo preko 100 članova Savjeta mladih. 
“Predstavljena je  mogućnost za sticanja  iskustva za upravljanje sopstvenim preduzećem kroz neophodne obuke mentorstva i osposobljavanja . Svi zainteresovani članovi mogu da se prijave i dobiju potrebne informacije, smjernice i pomoć za dalje djelovanje”– kazali su iz SM OO DPS Pljevlja.

Strana 1 od 104


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3