DPS

Savjet mladih DPS Mojkovac obilježio međunarodni Dan siromaštva

22656270 10213845638566328 352281767 nPovodom međunarodnog Dana siromaštva Savjet mladih Demokratske partije socijalista Mojkovac organizovao je obilazak tri domaćinstva.
Ovom prilikom članovi Savjeta mladih Demokratske partije Socijalista Mojkovca uručili su dio osnovnih namirnica i novčanu pomoć čime  su još jednom dokazali da brinu o najugroženijim stanovnicima svog grada.

Pešić: Nije dovoljno biti mlad i buntovan, potrebno je ponešto i znati

3fcd8f90952a19354e6b0c4b58be99e3 XLStandard: Da li bi ste mladim ljudima u Crnoj Gori preporučili da se bave politikom?
 
Pešić: Svaki vid društvene aktivnosti, a pogotovo političke bih preporučio ne samo mladima u Crnoj Gori nego u bilo kojoj državi u svijetu. Šta više poželjno je da se mladi više uključuju, a ne samo pasivno da gledaju na društvena dešavanja, mnogo je lakše sjedjeti skrštenih ruku i kritikovati nego preuzeti odgovornost.

Mladi DPS-a na seminaru u organizaciji Friedrich Ebert Stiftung na temu Western Balkans Future Leaders

fesU organizaciji  Friedrich Ebert Stiftung u periodu od 12. do 15.10.2017 godine u Beogradu održan je seminar na temu Western Balkans Future Leaders. Neke od tema koje su bile obrađivane u toku navedenog seminara su mir i socijalna pravda, važnost regionalnog umrežavanja za pomirenje kao i  uloga žena u politici.

Lakić u Štokholmu povodom 110 godina IUSY-a

LakicMeđunarodni sektretar SM DPS Crne Gore, Branislav Lakić, učestvovao je na IUSY Global seminaru od 05.10 do 8.10. 2017. godine, u Štokholmu. 

Tom prilikom razmjenjena su iskustva sa preko 60 učesnika iz svih krajeva svijeta.

Mladi DPS-a na seminaru “Institut evropskog liderstva” u organizaciji Ujedinjenih nacija

SM DPSPartnerska organizacija Ujedinjenih nacija, Međunarodni republikanski institut, je u Draču u Albaniji održala prvi u nizu programa obuke pod nazivom “Institut evropskog liderstva”, a koji je trajao od 28. septembra do 2. oktobra. Neke od tema koje su obrađene tokom navedenog projekta su međunarodni odnosi, bezbjednost, evropske integracije, vođenje političkih kampanja i izgradnja partijske infrastrukture.

Strana 1 od 100


Posvećeni integraciji

YES LOGO 3