DPS

  • Facebook Page: 178671462179370
  • Twitter: DPSCrneGore
  • YouTube: sigurnoDPS
  • External Link: dps.me/index.php?format=feed&type=atom

Milorad Vuletić: Ne bojte se, samozvani mučenici

29Milorad-Vuletic-Web1Blog Milorada Vuletića, poslanika Demokratske partije socijalista Crne Gore


Dijeleći klupe u Crnogorskom parlamentu, često sam bio u prilici, da od strane kolega iz opozicije, čujem kvalifikacije i komentare koji vrijeđaju ljudsko dostojanstvo, zdrav razum, pa i stvaraju dilemu: dokle – u ime očuvanja digniteta parlamenta, dokle – u ime evropskih manira, dokle – u ime sevapa, dokle – u ime i za ime boga pružat ruku onome ko je do nedavno u drugoj držao kalašnjikov.

 

Dokle ću slušati kako sam korumpiran, kako sve propade zahvaljujući meni i mojoj partiji, mojim drugovima i prijateljima, kako Crna Gora propada i željno čeka da je spasu oni što su joj cio život o glavi radili, što i dan-danas sa istom energijom obigravaju oko stranih ambasada, obilaze strane centre moći šireći neistine kako bi za sebe obezbijedili korist, a za svoju državu štetu. Računaju, valjda, što je Crnoj Gori lošije, njima je bolje.

 

Jutros iz medija često nezavisnih od istine, saznajemo da neki njihovi vlasnici i opozicionari vele: Hoće Đukanović da ih uhapsi!? Ne bojte se junački sinovi! Vi ste NATO pobijedili. Kosovo odbranil. Jeste, da bi za neke, vjerovatno, bilo pravnog osnova i u zemljama sa dužom demokratskom tradicijom. Vaše nadri mučeništvo nikome ne treba, osim vama samima, kao ni vaša naknadna pamet da spašavate Crnu Goru, sad kad nijeste uspjeli da je zapalite.

 

Danas vam čovjek, koji je predsjednik partije koja je Crnu Goru dovela do vrata EU i NATO-a, liči na vašeg voljenog pa odbačenog vođu! U to ni vi ne vjerujete, samo odrađujete zadatak. Da mi je znati, kad sve ovo mine, sa kim će vas poredit. Bojim se ni sa kim. Toliko ste jedinstveni da će vas građani Crne Gore zapamtit po petim kolonama i sedmim bataljonima, po raznim kanabeima i poltičkim dočecima Srpskih novih godina koje su pojeli skakavci i drugi insekti. Pamtiće Crna Gora kao što je zapamtila mnoge...

COMMENTS_LIST_HEADER   

 
+1 # test 19-01-2014 13:03
hii
BUTTON_REPLY | BUTTON_REPLY_WITH_QUOTE | BUTTON_QUOTE
 

Dodaj kometar


Sigurnosni kod
Osvježi